Generatoare de Ozon in salile de asteptare

Prima impresie pe care o puteți face despre profesionalismul cabinetului vostru medical este pe lângă un spațiu  de așteptare frumos amenajat și un spațiu impecabil de curat. În al doilea rând acest spațiu trebuie să fie cu adevărat dezinfectat și steril. În plus nu trebuie să existe mirosuri persistente de medicamente sau de aer închis. Atunci când lucrați cu multe persoane care pot avea afecțiuni medicale diverse, unele dintre ele ce pot fi transmise ușor pe calea aerului, preocuparea pentru menținerea unui mediu steril și dezinfectat este o obligație, nu doar o alternativă mai bună.

Achiziționați un generator de ozon  pentru a asigura un aer cât mai curat și sănătos în sălile de așteptare ale cabinetului vostru!

Întrebuințările generatorului de ozon

  • pentru dezinfectarea și sterilizarea aerului
  • pentru eliminarea mirosurilor neplăcute sau de medicamente
  • pentru igienizarea permanentă a spațiilor

Ce tip de generator să alegeți pentru sălile de așteptare ale cabinetului medical?

APARAT 3 IN 1: FILTRU AER, EMIȚĂTOR ION NEGATIVI, GENERATOR OZON

Home-360

Pune-l sus pe dulap și bucură-te de aerul proaspăt filtrat profesional: un filtru pentru praf, un filtru cu cărbuni activi pentru miros, un filtru fotocatalitic și o lampă UV pentru bacterii. Are funcție și de generator ozon. Un astfel de aparat ar trebui să fie în fiecare cămin.

GENERATOR OZON CARE GENEREAZĂ 4000 MG OZON/ORĂ

SILVER-4000

Dezinfectează cameră până la 110 mp.
În timpul tratării cu ozon oamenii și animalele trebuie eliminate din cameră. După 30 de minute de la terminarea ședinței poți intra, vei simți aer curat și proaspăt, ca după o ploaie de primăvară.

GENERATOR OZON CARE GENEREAZĂ 6000 MG OZON/ORĂ

GOLD-6000

Face față la suprafețe de până la 155 mp. Se poate folosi în case, birouri, spații de dimensiuni medii, mașină, rulotă, etc. pe timp de noapte, când nimeni nu este în încăpere. Aparatul se pornește, se reglează timpul de emitere ozon și se părăsește încăperea.

GENERATOR OZON CARE GENEREAZĂ 7000 MG OZON/ORĂ

BLUE-7000

Dezinfectează cameră până la 168 mp.
În timpul tratării cu ozon oamenii și animalele trebuie eliminate din cameră. După 30 de minute de la terminarea ședinței poți intra, vei simți aer curat și proaspăt, ca după o ploaie de primăvară.

GENERATOR OZON CARE GENEREAZĂ 14000 MG OZON/ORĂ

CHROME-14000

Face față la suprafețe de până la 224 mp.
Se poate folosi în case, birouri, spații de dimensiuni medii, mașină, rulotă, etc. pe timp de noapte, când nimeni nu este în încăpere. Aparatul se pornește, se reglează timpul de emitere ozon și se părăsește încăperea.