De îndată ce ai plasat o comandă pe generator-ozon.ro vei primi un email de confirmare care garantează că ți-am înregistrat comanda. Dacă ai ales să ne contactezi direct telefonic pentru a efectua o comandă, atunci un coleg îți va da detaliile legate de modalitățile de plată, respectiv stabilirea detaliilor de livrare. 

Pe pagina de finalizare a comenzii ai posibilitatea de a alege doar livrarea prin curier rapid. Astfel comanda va fi livrată implicit de către firma de curierat URGENT CARGUS.

Costul livrării este de 25 Lei, inclusiv TVA, doar in Romania si doar în zona de acoperire a serviciului de curierat URGENT CARGUS (detalii zone acoperire fara km suplimentari). În cazul în care comanda ta depășește 2000 lei, transportul este GRATUIT! Această promoție include livrarea pe întreg teritoriul țării, indiferent de localitate. 

Comanda va fi predată curierului în maxim 48 ore de la primirea comenzii.

Atenție! Generatoare-ozon.ro livrează doar pe teritoriul României!

Generatoare-ozon.ro nu poate, și nu își asumă responsabilitatea întârzierilor cauzate de către curier sau alte forțe externe. Integritatea coletelor trimise prin curierat este responsabilitatea firmei de transport!

Dacă ai întâmpinat o problemă legată de livrare, te rugăm să ne contactezi!