Folosirea generatoarelor de Ozon in spațiile mari

Pe lângă o amenajare originală, elegantă și specifică, restaurantele, barurile, cafenelele, cantinele, fast food-urile și alte tipuri de localuri, sălile de conferință și alte spații mari trebuie să beneficieze și de o igienă adecvată. Pentru că vorbim despre spații destinate alimentației publice, aici curățenia trebuie să fie impecabilă. Clienții tăi vor aprecia întotdeauna pe lângă o servire de calitate și o mâncare deosebită, o curățenie desăvârșită.

Dar ce vă faceți atunci când, în ciuda faptului că faceți curățenie cât de des puteți, cu produse profesionale, mirosul neplăcut persistă? Alegeți să folosiți un generator de ozon pentru restaurante, săli de conferință și alte spații mari!

Întrebuințările generatorului de ozon

  • pentru dezinfectarea și sterilizarea aerului
  • elimină mirosul de mâncare
  • elimină mirosul de țigară
  • elimină mirosul din tapițerii și perdele

Ce tip de generator să alegeți pentru localuri sau săli de conferință?

GENERATOR OZON DESTINAT PENTRU TRATAMENTE PERIODICE

Blue-7000

Produce 7000 g ozon pur pe oră. Face față la suprafețe de până la 160 mp. Se poate folosi în case, birouri, spații de dimensiuni medii, mașină, rulotă, etc. pe timp de noapte, când nimeni nu este în încăpere. Aparatul se pornește, se reglează timpul de emitere ozon și se părăsește încăperea.

GENERATOR OZON DESTINAT PENTRU TRATAMENTE PERIODICE

Chrome-14000

Produce 14000 g ozon pe oră. Generatorul de ozon cu cea mai mare capacitate din oferta noastră.

MODEL PROFESIONAL PENTRU APLICATII MULTIPLE

Chrome-28000

Poți ozonifica aerul, dar și apa unde speli mâncarea. Introduci furtunul la locuri greu accesibile, după perdele, sub canapele, la grile de ventilație și oriunde ai nevoie sa elimini bacteriile.

Produce  ozon 28 g pe oră. Este cel mai avansat aparat din gama noastră