Coronavirusurile sunt reprezentate de o familie numeroasa de virusuri, care provoaca diferite boli ce pot varia de la o raceala comuna, pana la afectiuni mai severe.

Coronavirusurile sunt zoonotice, asta inseamna ca sunt transmise intre animale si oameni.

Semnele comune de infectie includ simptome respiratorii, tuse, febra si dificultate in respiratie.

In anumite cazuri mai severe, aceasta infectie poate provoca pneumonie, insuficienta renala, sau sindrom respirator acut sever.

Sa vorbim acum despre cum ajuta generatoarele de ozon in indepartarea virusurilor din familia Coronavirus.

Ozonul este un agent oxidant foarte puternic, insa daca este inhalat sub forma de gaz in cantitati prea mari, devine daunator organismului uman.

In prezent este utilizat pentru sterilizarea si dezinfectarea apei, a fructelor, legumelor si a altor alimente.

Mai este folosit si in diverse aplicatii medicale precum dezinfectarea echipamentelor medicale, pentru tratarea ranilor infectate etc.

In urma celor mentionate mai sus, putem intelege faptul ca in acest moment, ozonul pare sa fie o solutie destul de promitatoare impotriva coronavirusului.

Generatoarele de ozon par sa reprezinta solutia ideala in acest moment pentru prevenirea infectiei cu aceasta familie de virusi.

Cum functioneaza acestea? Este foarte simplu. Generatorul se amplaseaza in spatiul care doreste a fi purificat. Aerul devine dezinfectat si toate virusurile, dar si mirosurile rele vor disparea.

Efectele antipatogene ale ozonului s-au dovedit deja de ceva timp, iar actiunea sa ucigatoare asupra bacteriilor, virusilor, a ciupercilor, dar si a multor specii de protozoare, serveste ca baza pentru utilizarea sa din ce in ce mai mare.

Ozonul are efect distructiv asupra virusurilor, prin difuzarea prin stratul proteic in miezul acidului nucleic, fapt care conduce spre deteriorarea ARN-ului viral.

a dovedit ca oxigen-ozonul ucide coronavirusul, intrucat structura noului virus COVID este aproape identica cu cea a coronavirusului SARS.

De foarte multi ani se prezinta importanta ozonului in neutralizarea virusilor si a microbilor, in special in predescendentul SARS CoV.

Asadar, ca sa putem preveni aceasta infectie, oxigeno-ozonoterapia trebuie sa fie efectuata cat mai frecvent.

Ozonul are efect similar clorului, sau alcoolului, fapt pentru care se dovedeste inca o data ca este capabil sa omoare foarte multi virusi.

Generatorul de ozon foloseste cea mai curata metoda de obtinere a ozonului, prin transformarea oxigenului din aer.

Molecula O3 prezinta avantajul ca poate reveni din nou la oxigen inofensiv si curat.

Si daca inca te intrebi de perioada de functionare a generatoarelor de curent, retine ca acestea au o durata de viata de pana la 20.000 de ore de functionare.

Ele pot fi folosite in conditii de maxima siguranta, deoarece pot functiona fara scurgeri de ozon.

Ciclul de dezinfectare difera in functie de mai multe aspecte: gradul de incarcare cu diferite materiale din respectivul spatiu in care se doreste dezinfectia, temperatura si umiditatea spatiului, dar si de volumetrie.

Conform standardelor, este necesara o concentratie de ozon de 2.5 ppm, pentru a se putea realiza un proces eficient de dezinfectie.

Ozonul poate fi recunoscut ca fiind unul dintre partenerii de incredere in dezinfectie, este mult mai puternic decat clorul si nimic nu il poate egala in dezactivarea mucegaiului, a sporilor, ciupercilor, bacteriilor si virusilor.

Pe langa efectul de dezinfectare, dar si curatare maxima, generatoarele de ozon prezinta avantajul ca au o fiabilitatea destul de crescuta, fiind vorba despre o tehnologie complexa si profesionala, acestea nu necesita consumabile.

Si pentru ca unul dintre cei mai importanti factori in procesul de vindecare este oxigenul, putem spune din nou cu incredere ca generatoarele cu ozon ajuta in prevenirea infectarii cu coronavirus.

Ozonul contribuie la imbunatatirea livrarii oxigenului catre toate celulele corpului, prin eliberarea unui cantitati mari de oxigen de catre hemoglobina si prin cresterea flexibilitatii celulelor rosii, imbunatatindu-se astfel micro-circulatia.

Ozonul imbunatateste si producerea de energie, stimuleaza totodata activitatea antioxidantilor cheie si a oxidului nitric care imbunatateste cirgulatia sangelui si moduleaza in acelasi timp sistemul imunitar prin cresterea numarului anumitor citokine care reduc inflamatia, dar si scaderea numarului anumitor tipuri de citokine care sporesc inflamatia.

In concluzie ozonul este molecula naturala care incorporeaza proprietati fizico-chimice si biologice unice, benefic in terapia sistemica a Coronavirusului.

Tinand cont de actiunea anti-virala a ozonului medical, acesta poate fi foarte eficient in distrugerea acestor tipuri de virusi, in special datorita capacitatii ozonului de a oxida/altera structura invelisului lipidic al virusilor.

Atunci cand invelisul lipidic este distrus virusii nu au capacitatea de a repara aceasta pierdere, fapt pentru care se reduce, sau se elimina capacitatea virala de infectare.

 

Utilizarea generatoarelor de ozon este o actiune ce poate fi aplicata pe larg in calitate de tratament preventiv, sigur si extrem de eficient in combaterea bolilor virale.

Generatoarele produse de catre compania noastra au capacitatea de a purifica la nivel molecular aerul, apa, dar si alimentele.

Au fost proiectate avand la baza o tehnologie unica de dezinfectare si purificare moleculara, care functioneaza prin impulsuri de inalta frecventa, producandu-se astfel o reactie de oxidare moleculara care se propaga rapid in aerul ambiant si care elimina virusurile, bacteriile si mircoparticulele nocive.

Generatoarele noastre de oxon anihileaza toxinele, metalele grele, ucide orice tip de virus, elimina mirosurile neplacute si indeparteaza hormonii si parazitii din alimente.

Atunci cand aerul este purificat, sistemul imunitar este intarit, astfel ca scade riscul diferitelor reactii alergice si alergii.

Se stimuleaza activarea functiilor proprii de detoxificare a organismului si se furnizeaza in acelasi timp echilibrarea pH-ului, dar si al nivelului de hemoglobina.

Cheia unui stil de viata sanatos, este chiar generatorul de ozon.Este compact, usor de instalat si de folosit.